Futbol

L'Atlètic de Madrid elimina el Leverkusen en una agònica tanda de penals i es classifica pels quarts de final

En un partit molt aspre al Calderón, un gol afortunat de Mario Suárez ha igualat l'eliminatòria i després d'una pròrroga els "colchoneros" han segellat la classificació en els llançaments des dels 11 metres

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid s'ha classificat per als quarts de final després d'eliminar el Bayer Leverkusen en una agònica tanda de penals. En un duel molt travat i aspre, els "colchoneros" han acabat eliminant els alemanys en els llançaments des dels 11 metres i es mantenen vius a la Lliga de Campions.

El Vicente Calderón ha viscut l'ambient de les grans ocasions amb l'objectiu d'empènyer l'Atlètic de Madrid cap a la remuntada. Amb Pep Guardiola d'espia a la llotja, el Bayer Leverkusen ha sortit descarat davant d'un Atlètic massa accelerat en els primers minuts.

Bellarabi ha donat el primer ensurt sobre la porteria de Moyà, que, al minut 23, ha hagut de deixar el terreny de joc per una lesió muscular als isquiotibials de la cuixa esquerra. Després d'uns instants de desconcert i joc molt travat, l'Atlètic ha trobat petroli en una acció aïllada que igualava l'eliminatòria. Mario Suárez ha xutat des de la frontal de l'àrea i Toprak ha fregat la pilota i ha acabat desviant la trajectòria de l'esfèrica al fons de la seva porteria.

Pròrroga i penals

Amb l'eliminatòria igualada, cap dels dos equips ha volgut arriscar i el matx s'ha convertit en una batalla psicològica en busca de l'error del rival. L'espectacle ofert sobre la gespa ha estat molt pobre, sense ocasions de perill, i l'entrada de Fernando Torres tampoc ha servit per evitar que el duel anés a la pròrroga.

En els 30 minuts de temps extra, el resultat ha estat inamovible i l'eliminatòria s'ha hagut de decidir a la tanda de penals. En els llançaments des dels 11 metres, l'Atlètic ha transformat tres penals i ha estat més encertat que els alemanys, que només n'han marcat dos. Amb sang, suor i penals, els de Diego Simeone s'han classificat amb patiment per als quarts de final de la Champions per segon any consecutiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut