L'Atlètic de Madrid derrota el Malmö a domicili i consolida el seu liderat al grup A (0-2)

L'Atlètic de Madrid ha aconseguit una gran victòria al camp del Malmö (0-2) que li permet refermar-se com a lider del grup A, ara amb 9 punts. Koke i Raúl García han marcat els gols matalassers. En l'altre partit del grup, la Juve ha derrotat l'Olympiacos (3-2) en un partit amb alternatives en què el conjunt italià ha remuntat un 1-2 en només un minut

L'Atlètic de Madrid ha aconseguit una gran victòria al camp del Malmö (0-2) que li permet refermar-se com a lider del grup A, ara amb 9 punts.

L'equip madrileny ha plantejat un partit amb sentit comú, aguantant l'escomesa inicial dels suecs, que sortien com a cuers del grup, i a poc a poc ha anat imposant el seu joc. Després d'una gran ocasió desaprofitada per Raúl García, l'equip de Simeone no ha perdonat. A la mitja hora, internada de Juanfran, que centra a la perfecció a l'àrea petita perquè Koke marqui a plaer davant la passivitat de la defensa local.

Malmö, negat de cara a gol

El Malmö ha sortit molt fort a la represa i ha disposat de dues notables opcions per empatar. Però primer Godín sobre la línia de gol i després el pal, en un xut de Rosenberg, han impedit el gol local.

L'Atlètic ha resistit i a les acaballes una nova centrada de Juanfran l'ha rebutjat la defensa sueca i Raúl García ha afusellat Olsen.

Juventus, 3  - Olympiacos, 2

A Torí, en l'altre partit d'aquest grup, la Juve ha derrotat l'Olympiacos en un partit boig i li pren a l'equip grec la segona plaça del grup. Tots dos equips tenen sis punts.

Els locals han obert el meló amb un llançament magistral de lliure directe de Pirlo, que jugava el seu partit número 100 a la Champions. L'alegria italiana ha durat poc ja que l'exblaugrana Alberto Botía ha fet el gol de l'empat.

Bogeria de gols

A la segona part, N'dinga ha avançat l'equip grec al minut 53. Delle Alpi ha contingut l'alè però en només un minut s'ha passat de l'angoixa a l'eufòria.

Primer el basc Llorente ha rematat de cap una bona centrada de Pirlo i Roberto, el porter de l'Olympiacos, s'ha fet el gol en pròpia porta en tractar de rebutjar amb el peu després que la bola piqués al pal. I a continuació Pogba ha culminat la remuntada a Delle Alpi amb un cacau des de la frontal de l'àrea amb què ha superat Roberto.