Kevin Gameiro va tenir una estrena agredolça amb l'Atlètic (EFE)
Futbol

L'Atlètic de Madrid arrenca a la Lliga ensopegant a casa amb l'Alabès (1-1)

A l'Alabès, que tornava a Primera deu anys després, li ha funcionat la tàctica ultradefensiva al Calderón. Kevin Gameiro ha marcat un penal en temps de descompte i, en l'última jugada del partit, Manuel García ha marcat per als bascos.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid, candidat a guanyar la Lliga darrere el Barça i el Reial Madrid, ha començat el campionat amb una ensopegada. Jugant a casa, davant l'Alabès, que tornava a la màxima categoria després de 10 anys d'absència, l'equip de Diego Simeone no ha pogut passar de l'empat (1-1).

Tot i que ha dominat absolutament el joc i ha tingut ocasions clares, la poca eficàcia davant de porta, sobretot a càrrec del nou fitxatge, Kevin Gameiro, ha impedit que els "colchoneros" obrissin el marcador fins al temps de descompte, quan el francès ha assumit la responsabilitat de llançar un penal i no ha fallat. Però dos minuts després, en l'última jugada del partit, Manu García ha sorprès la defensa local amb un llançament des de la frontal i ha empatat davant la decepció del Vicente Calderón.

 

Anar al contingut