(@Atleti)
Champions

L'Atlètic de Madrid, a vuitens de la Champions, després de guanyar un fluix Lokomotiv

L'Atlètic de Madrid de Diego Simeone ha superat la fase de grups de la Lliga de Campions per sisena ocasió en set participacions amb el tècnic argentí. El Bayer Leverkusen, amb 6, se'n va a la Lliga Europa i podria trobar-se en el camí de l'Espanyol, al qual va guanyar per penals en la final del 1988

L'Atlètic no ha donat opció al Lokomotiv, que no es jugava res i que arribava després d'encadenar quatre derrotes. No obstant, el partit ha començat amb suspens. Abans del minut de joc, el porter rus Kotxenkov ha fet penal a Joao Felix. La pena màxima l'ha llençat Trippier, però Kotxenkov ha refusat la pilota que ha picat el pal.

En el minut 14, un altre penal favorable als homes de Diego Simeone per unes mans de Zhemaletdinov. En aquesta ocasió, Joao Felix ha agafat la responsabilitat i ha obert el marcador.

Poc abans de la mitja hora de joc, el VAR ha anul·lat un gol a Morata. L'Atlètic no ha desistit i ha seguit buscant el gol de la tranquil·litat. Thomas, en el minut 30, ha fet lluït el porter Kotxenkov que ha refusat un potent xut a corner. L'ultima ocasió de gol de la primera part protagonitzada pels madrilenys ha arribat després d'una gran acció personal de Joao Felix. El seu xut final ha sortit desviat.

En el començament de la segona part, l'Atlètic de Madrid ha sentenciat amb el 2 a 0. Passada de Koke i Felipe ha engaltat la pilota al fons de la xarxa. En el 72,  Morata ha pogut fer el 3 a 0 però la seva rematada de cap ha sortit alta. L'última oportunitat l'ha protagonitzat Thomas, que ha fet un partit completíssim, però el seu xut ha sortit fora.

Per l'estadística queda que l'Atlètic de Madrid de Diego Simeone ha superat la fase de grups de la Lliga de Campions per sisena ocasió en set participacions amb el tècnic argentí i jugarà els vuitens de final per tretzena vegada en les seves quinze presències al torneig.

El Bayer Leverkusen, que matemàticament aspirava al segon lloc, ha perdut a casa amb la Juventus, que acaba la fase amb 16 punts, seguit de l'Atlètic de Madrid amb 10.