els jugadors de l'Atlètic-Barceloneta, fent pinya (@CNAB_oficial)
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta supera el Jug de Dubrovnik (11-9) i passa a les semifinals de la Champions

L'equip mariner ha iniciat amb bon peu la final a 8 de Belgrad i s'enfrontarà en semifinals a l'equip amfitrió

En un partit molt ajustat, ha estat el Zodiac Atlètic-Barceloneta el que ha portat durant més temps la iniciativa en el marcador davant el Jug de Dubrovnik. Un penal transformat per Alberto Munárriz ha obert el marcador, però abans d'acabar el primer quart, Maro Jokovic ha empatat, també de penal. El segon parcial ha estat un intercanvi de cops que també ha acabat en empat (4-4).

Ha estat després del descans quan l'equip mariner ha establert diferències, amb el Jug intentant replicar cada cop. L'Atlètic-Barceloneta ha aconseguit una diferència de tres gols a l'últim tram que ja ha estat definitiva i l'equip croat només ha pogut maquillar (11-9). Luke Pavillard i Unai Biel, amb tres gols cadascun, han estat els màxims anotadors de l'equip català

El conjunt barceloní, que va arribar a Belgrad buscant la seva segona Champions, s'enfrontarà per un lloc a la final amb l'equip amfitrió, el Novi de Belgrad, que en quarts de final s'ha desfet de l'Olympiacos (13-11). La cita és aquest dijous, 1 de juny, a partir de les 5 de la tarda