(@CNAB_oficial)
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta obté un agònic triomf a la pisicina del Jadran Carine (12-13)

Un gol de Felipe Perrone a només dos segons del final ha donat el conjunt mariner el quart triomf en cinc jornades de la Lliga de Campions

L'Atlètic-Barcelona ha sumat una agònica victòria a la piscina del Jadran Carine montenegrí per un ajustat 12-13 gràcies a un gol de Felipe Perrone quan només quedaven dos segons per al final. El conjunt de Chus Martín acumula quatre triomfs en cinc jornades i es manté segon del grup A de la Lliga de Campions de waterpolo, a tres punts de l'Olympiacos.

Al descans, els catalans dominaven per només un gol de diferència (5-6), una igualtat que s'ha mantingut en els últims dos períodes. Blai Mallarach i Álvaro Granados, amb quatre gols cadascun, i Alberto Munárriz, amb tres, han estat els màxims anotadors dels mariners, que han tingut en Felipe Perrone el jugador decisiu.