Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta guanya el Ferencváros i segueix invicte a la Champions (8-9)

L'equip català ha superat el Ferencváros en un partit igualat a la piscina hongaresa i suma la quarta victòria europea en quatre partits

El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha sumat la quarta victòria a la Champions League de waterpolo en un partit igualat a la piscina del Ferencváros hongarès. Amb la victòria fora de casa per 8 a 9, el conjunt mariner es manté invicte aquesta temporada i segueix líder del grup A.

L'equip hongarès s'ha avançat en el primer quart aprofitant dues jugades amb superioritat numèrica i ha posat el 2-0 al marcador. L'Atlètic-Barceloneta, però, ha reaccionat ràpidament i ha capgirat el resultat al segon quart amb una diferència màxima de 2-5.

El Ferencváros ha tornat a igualar el partit en un tercer quart que ha acabat amb empat a 7, però el conjunt mariner ha pogut sentenciar el partit amb dos gols al darrer període i només un gol local en els últims segons ha reduït l'avantatge. Martín Famera i Roger Tahull, amb tres gols cadascun, han estat els jugadors més destacats dels catalans.