L'Atlètic Barceloneta en una imatge d'arxiu (Foto: Gabriela Arsenie)
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta encaixa una contundent derrota a la piscina el Pro Recco italià (17-7)

L'equip mariner, vigent campió d'Europa, ja perdia al descans per 11-4 i mai ha tingut opcions de victòria davant l'actual i sòlid líder del seu grup

El Club Atlètic Barceloneta ha perdut a la piscina del Pro Recco italià per un contundent 17-7 en partit corresponent a la fase de grups de la Champions masculina de waterpolo. L'equip mariner, vigent campió d'Europa, ja perdia al descans per 11-4 i mai ha tingut opcions de victòria davant l'actual i sòlid líder del seu grup. Precisament, els italians també es van imposar en el partit de la primera volta, disputat a la piscina del Barceloneta per 7-15, i es refermen com un dels rivals a batre en la lluita per intentar revalidar el màxim títol continental.

El pròxim compromís de l'equip català en aquesta competició serà contra el Radnicki serbi, el 8 d'abril, en un partit que es disputarà a la piscina de Sant Sebastià. L'Atlètic Barceloneta intentarà venjar-se de la derrota en terres sèrbies per 12-7.