Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta encaixa la primera derrota a la Champions contra el Pro Recco (11-15)

Els de Chus Martín sempre han anat a remolc en el marcador i ara són segons del grup, amb 12 punts en cinc jornades

L'Atlètic-Barceloneta ha encaixat la primera derrota de la temporada a la Champions de waterpolo. Els mariners han perdut amb el potent Pro Recco per 11 a 15 i amb aquest triomf a la piscina de Sant Sebastià els italians se situen líders de grup amb ple de victòries.

Els de Chus Martín sempre han anat a remolc en el marcador i al descans ja perdien per 2 a 6. Però els catalans han reaccionat i han igualat el duel amb un espectacular parcial de 6 a 1 en el tercer període. En el quart i definitiu, el Pro Recco ha tornat a augmentar la intensitat defensiva i s'ha acabat imposat per quatre gols de diferència. Fran Fernández i Alberto Munárriz, amb tres gols cadascun, han estat els màxims golejadors del conjunt català.

Amb aquesta derrota, la primera en cinc jornades, els catalans són segons amb 12 punts, empatats amb el Brescia italià, el proper rival de la fase de grups de la màxima competició europea.