Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta, en categoria masculina, i el CN Sabadell, en femenina, s'emporten la Copa Catalunya de Waterpolo

La Copa Catalunya ha anat a parar a les mans, per novena vegada, del CN Atlètic Barceloneta en categoria masculina. En femenina, el CN Sabadell se l'ha adjudicat per vuitena vegada consecutiva.

El CN Atlètic Barceloneta ha aixecat la 9a Copa Catalunya de la seva història al CN Montjuïc, seu de la competició. El club mariner ha guanyat 14 a 7 al CN Sabadell en una final inèdita en aquesta primera competició de la temporada i la màxima categoria catalana.

La final ha estat un partit relativament senzill pels homes de Chus Martin, amb un primer parcial de 3 a 1 han deixat bastant clara la seva superioritat. Però el CN Sabadell, actual campió de Copa (temporada passada en format Final 6), no ha volgut posar les coses fàcils i ha fet un parcial de 3-3 per arribar a la mitja part amb un resultat de 6-4. El tercer quart ha estat determinant amb un resultat de 5 a 1 pels de Barcelona i per tant un marcador d' 11 a 5 que deixava el partit sentenciat. Els últims 8 minuts els de Chava Gómez han intentat escurçar distàncies, però sense sort, 3-2 de parcial i 14 a 7 resultat final.

El CN Sabadell defensa la Copa Catalunya per vuitena vegada consecutiva

El CN Sabadell ha guanyat de nou la Copa Catalunya femenina en imposar-se al CN Sant Andreu per un contundent 15 a 4. Aquesta és la vuitena vegada consecutiva que les noies del Sabadell s'emporten la Copa Catalunya.

Les noies de Javi Aznar han encaixat un 4 a 0 en el primer parcial, resultat que marcava com seria la pauta del partit. A la mitja part el resultat era de 6 a 3 a favor de les de Nani Guiu, però el 5 a 0 del tercer periode ha enfonsat totes les possibilitats del CN Sant Andreu. El partit ha entrat als últim 8 minuts amb un resultat de 11- 3, el 4 a 1 final ha deixat el marcador amb el 15 a 4 definitiu i de nou el CN Sabadell ha aixecat la Copa Catalunya.