Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta destrossa l'Eger i es classifica per a les semifinals de la Champions (4-9)

Els mariners destrossen el conjunt hongarès en la segona meitat i es classifiquen per a les semifinals de la Champions, que els enfrontaran a l'Olympiacos

Xevi BardoletActualitzat

Ha començat la final a vuit de waterpolo a Gènova i el primer equip a enviar un avís a la resta de candidats ha estat l'Atlètic-Barceloneta. La destrossa que han provocat en l'Eger en la segona meitat serà recordada.

Els mariners només han anat al darrere després del gol inicial del grec Vlachopoulos. Però després, amb una espectacular defensa i amb bons percentatges d'encert en les jugades amb home de més, els de Chus Martín han amenaçat amb la primera escapada. S'han posat amb un 1 a 3 al seu favor en l'entrada del segon període. Després ha vingut un intercanvi de dianes que ha acabat amb l'Eger posant-se a un gol, 4 a 5, a només dos segons per l'acabament del quart.

Però la dinàmica era marinera, i la segona meitat ha estat un espectacle. Felipe Perrone, un dels millors jugadors del món, era a tot arreu en defensa. I Alberto Munárriz, el màxim golejador de l'equip a Europa, veia gol amb facilitat tot i tenir davant el gran porter serbi Mitrovic. A més, el jove Granados s'afegia a la festa. Ell ha fet el 4 a 7 per tancar el tercer quart. Secs els hongaresos en aquest parcial i secs també en el darrer període. Un dels millors equips d'Hongria no ha estat capaç de fer cap gol en els segons 16 minuts.

El porter López Pinedo ha estat esplèndid i el conjunt del barri de la Barceloneta ha funcionat el dia que més falta feia. El resultat final, 4 a 9, un autèntic repàs per tractar-se d'una final a vuit. Aquest divendres, a les semifinals, l'Atlètic-Barceloneta s'enfrontarà a l'Olympiacos, el campió del grup dels mariners en la fase regular i que ha superat l'Spandau de Berlín per un ajustat 6 a 5.