Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta, campió de Lliga per la via ràpida

El conjunt mariner s'ha imposat en el segon partit del play-off a la piscina del CN Barcelona (7-8) i revalida el títol per catorzena temporada consecutiva

Xevi BardoletActualitzat

El Zodiac Atlètic-Barceloneta s'ha proclamat campió de la Lliga Premaat de waterpolo després de superar en el segon partit de la final el Club Natació Barcelona Vista. L'equip mariner ja va demostrar la seva superioritat en el primer partit, jugant com a local (14-5), i ara l'ha ratificat a la piscina de la Nova Escullera amb una victòria per 7-8.

Davant el seu públic, el CN Barcelona ha mostrat més determinació i agressivitat que en el primer partit de la final. Adrià Delgado, màxim golejador de la Lliga, empenyia els seus. Se les ha tingut amb un jugador amb qui havia coincidit a l'Atlètic-Barceloneta, Fran Fernández. Però l'equip de Toni Esteller s'ha quedat com en el primer partit, sense marcar en superioritats. 0 de 6 i 0 de 9 en el primer partit. Una llosa terrible per competir.

Álvaro Granados ha ofert la seva millor versió en el tercer període i els de Chus Martín s'han posat amb un 4-8 favorable per encarrilar el partit. Malgrat encaixar un 3-0 en contra en l'últim quart, al final ha caigut la catorzena Lliga seguida dels mariners.

L'Atlètic-Barceloneta tindrà ara dues setmanes per preparar la final a 8 de la Champions. I el Barcelona planificarà la temporada vinent també amb plaça Champions i amb Toni Esteller tancant la tercera dècada com a entrenador del club cenebista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut