Griezmann s'ha perdut el partit a Anfield per sanció (EFE)
futbol

L'Atlètic activa la clàusula de Griezmann, però la venda encara no està garantida

El jugador francès continuarà cedit al conjunt madrileny una temporada més

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha fet efectiva la clàusula de la cessió de Griezmann per quedar-se amb el jugador una temporada més. El futbolista francès disputarà una segona temporada com a cedit al conjunt madrileny per part del Barça.

El club blaugrana, però, no garanteix la venda de 40 milions que està contemplada en el contracte. Per fer-se efectiva la venda, el jugador hauria de disputar com a mínim 45 minuts en el 50% dels partits en què estigui disponible al final dels dos anys. Si no fos així, Griezmann tornaria al Barça l'estiu vinent amb un any de contracte.

Si tot segueix com en la primera temporada, és previsible que el francès acabi complint la clàsula del contracte de disputar el 50% dels partits, i el Barça ingressaria 40 milions d'euros per la seva venda. Qualsevol canvi de rol -en què per exemple passi a ser un revulsiu de 30 minuts per partit o que trigui a tornar a la titularitat després de recuperar-se d'una lesió- faria trontollar les opcions del Barça per ingressar una bona quantitat de diners pel jugador.

Griezmann va marcar 8 gols la temporada passada en 36 partits disputats amb l'Atlètic de Madrid. El mateix jugador ha celebrat la seva continuïtat al club madrileny amb un missatge d'emoticones a les seves xarxes socials.

Anar al contingut