Giroud, amb aquesta xilena, ha fet l'únic gol del partit (EFE/EPA/ROBERT GHEMENT)
LLIGA DE CAMPIONS

L'Atlètic, contra les cordes a Europa (0-1)

Una xilena de Giroud posa l'eliminatòria en franquícia per al Chelsea

Oriol VidalActualitzat

Nova patacada per a l'Atlètic de Madrid, que a Bucarest ha vist compromès el seu accés als quarts de final. Després de perdre a la Lliga contra el Llevant, avui ha perdut per 0 a 1 en el desterrament a Romania, seu del matx per culpa de la soca anglesa de la Covid. Un nou maldecap per a Simeone, que tot i treure un equip de clar perfil ofensiu, s'ha quedat sense pilota davant els de Tüchel (més del 70% per als londinencs). Els colchoneros han disposat de dues bones ocasions: als dos minuts, un mal control del porter Mendy ha estat a punt d'aprofitar-lo Saúl. I als 13, una bona jugada de Suárez a la línia de fons no l'ha pogut aprofitar Lemar. Però els anglesos feien mal per la banda dreta a través de Mount i Hudson-Odoi, exigint la defensa madrilenya en el joc aeri. Ho ha vist bé Timo Werner, que des de l'esquerra i en una acció arran de gespa ha firmat l'únic xut entre pals de la primera meitat, amb una resposta excel·lent d'Oblak.

El matx s'ha definit en dos intents de xilena: primer l'ha provada Joao Félix als vuit minuts de la represa, però li ha marxat massa amunt. En canvi, la de Giroud, en el minut 70 i des del punt de penal, ha acabat amb la pilota ben ajustada al pal, superant Oblak. L'àrbitre alemany Felix Brych l'ha anul·lat en primera instància, però la revisió del VAR ha detectat que la pilota ha tocat en Mario Hermoso abans d'arribar al francès. El gol ha deixat tocat els "colchoneros" i Werner ha estat a punt de fer el segon cinc minuts abans del final. L'únic consol per a l'Atlètic, les baixes sensibles per sanció que tindrà el Chelsea a Stamford Bridge, totes dues al mig del camp: Jorginho i Mount.