Ander Herrera continua tenint molts números per jugar a Old Trafford. (Foto: Reuters)
Futbol

L'Athletic rebutja una oferta del Manchester United de 36 milions d'euros per Ander Herrera

L'Athletic Club ha confirmat que aquesta setmana ha rebutjat una oferta de 36 milions d'euros provinent del Manchester United per Ander Herrera. Aquesta quantitat és la mateixa que figura en la clàusula de rescissió del contracte del jugador, que és qui l'ha d'abonar. Si l'operació entre tots dos clubs es tanca, es considerarà un traspàs, cosa que obligaria l'Athletic a pagar al Saragossa uns 1,4 milions d'euros.

Actualitzat

L'Athletic Club ha confirmat que aquesta setmana ha rebutjat una oferta provinent del Manchester United de 36 milions d'euros per Ander Herrera. Aquesta quantitat és la mateixa que figura en la clàusula de rescissió del contracte del jugador, que és qui l'ha d'abonar. Si l'operació entre tots dos clubs es tanca, es considerarà un traspàs, cosa que obligaria l'Athletic a abonar al Saragossa uns 1,4 milions d'euros.

 

Com ja va passar fa dos anys en el cas de Javi Martínez, va ser el mateix jugador navarrès, a través del seu representant legal, qui va dipositar la clàusula de rescissió per anar al Bayern de Munic. D'aquesta manera, l'Athletic va evitar pagar una indemnització a l'Osasuna.

 

S'espera que Herrera abonarà en els pròxims dies la quantitat fixada en la clàusula de rescissió, ja que aquesta pujarà de 36 milions d'euros a 40 l'1 de juliol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut