L'Athletic vol ser equip Champions. (Foto:Reuters)
L'Athletic vol ser equip Champions. (Foto:Reuters)
Futbol

L'Athletic-Nàpols, el plat fort de la jornada Champions

L'Athletic-Nàpols serà el plat fort de l'últim dia de partits de la fase prèvia de la Champions. El conjunt basc es juga, aquest dimecres, al nou San Mamés el partit més important del club dels últims 16 anys, ser o no ser entre els 32 millors equips d'Europa. Altres equips, com l'Arsenal, es juguen el pas a la lligueta.

Actualitzat

L'Athletic-Nàpols serà el plat fort de l'últim dia de partits de la fase prèvia de la Champions. El conjunt basc es juga, aquest dimecres, al nou San Mamés, el partit més important del club dels últims 16 anys, ser o no ser entre els 32 millors equips d'Europa.

L'equip dirigit pel "Txingurri" Valverde afronta amb molta il·lusió el partit. Després de l'empat (1-1) de l'anada, l'equip bilbaí confia en les seves possibilitats de passar. Gran part d'aquestes expectatives se centren en el factor San Mamés. L'estadi presentarà per fi tota la seva esplendor per primer cop després de la finalització de les obres. L'afició, per tant, podrà empènyer el seu equip com mai ho ha fet en aquest estadi. L'altre factor que fa ser optimista el conjunt de Valverde és l'estat de forma del seu davanter Iker Muniain. La jove perla de l'equip va ser el gran protagonista del partit d'anada, fent anar de bòlit tota la defensa i sobretot el lateral del Nàpols Maggio.

Per la seva banda el Nàpols, del tècnic madrileny Rafa Benítez, ha de marcar per aspirar a passar. A favor tenen l'experiència d'haver jugat les darreres fases de grups de la Champions i, a més, compten amb el factor Higuaín. El davanter argentí sol marcar en els seus enfrontaments amb l'equip basc.

De la resta de la jornada destaquen els partits de l'Arsenal d'Alexis Sánchez i del Salzburg de Jonathan Soriano.

L'Arsenal necessita guanyar després de l'empat a 0 del partit d'anada al camp del Besiktas. L'equip dirigit per Arsène Wenger ha començat bé la temporada guanyant el primer títol, la Community Shield, davant del Manchester City. Serà important veure el paper del davanter Alexis Sánchez. La flamant incorporació "gunner" comença a ser discutida per una afició que espera molt d'un fitxatge tan car.

El Salzburg confia també a poder entrar en el sorteig de demà dijous, i és que l'equip austríac es troba amb un dels partits més importants de la seva història. Tot i la poca experiència dels últims anys en Champions, l'equip arriba confiat al transcendental partit. El motiu es diu Jonathan Soriano. El davanter català va ser el gran protagonista del partit d'anada contra el Malmö en marcar un golàs i enviar un xut al pal.

La resta de la jornada la completaran els partits Bayer Leverkusen-Copenhaguen, amb un gol de renda per als alemanys, i el Ludogorets-Steaua de Bucarest, en què els romanesos, entrenats per l'exespanyolista Costel Galca, hauran de defensar un gol a Bulgària.

Anar al contingut