Primera Divisió

L'Athletic guanya a Santander amb un gol de Toquero i deixa el Racing amb peu i mig a Segona (0-1)

Un solitari gol de Toquero ha donat la victòria a l'Athletic Club en la seva visita al Nuevo Sardinero i ha deixat el Racing de Santander amb peu i mig a la Segona Divisió. Els bascos n'han tingut prou amb aquesta diana en el minut 11 per emportar-se el triomf davant un rival que no reacciona. Amb aquesta nova derrota, el Racing s'enfonsa a la cua de la classificació amb 26 punts, a 11 de la salvació, quan només en queden 12 en joc.

Vila-real i Granada s'acosten a la salvació

El Vila-real ha fet un petit pas més cap a la salvació després d'empatar (1-1) a Anoeta. Els de Lotina s'han avançat abans del descans amb un gol de Senna, però a cinc minuts del final Carlos Vela, amb un gol de xilena, els ha esguerrat la festa fent l'empat. La Reial Societat queda amb 40 punts i el Vila-real amb 37, sis per sobre del descens. El Granada en té 39 gràcies a la seva victòria sobre el Getafe amb un gol de Jara (1-0) i també respira una mica més tranquil. Saragossa i Sporting són els dos grans perjudicats de la jornada i estan molt a prop de caure en l'abisme del descens.

El València goleja el Betis (4-0)

En l'últim partit disputat aquest diumenge, el València s'ha refet de la derrota contra l'Atlètic a l'Europa League amb un contundent triomf contra el Betis a Mestalla. Els d'Unai Emery, que no passen pel seu millor moment de forma, han obert el marcador amb un gol matiner de Jonas en el minut 6. Però no ha estat fins a la segona meitat que els locals han acabat sentenciant el duel aprofitant que el Betis s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Dorado en el minut 57. Amb superioritat numèrica, Feghouli, Soldado, de rebot afortunat, i Piatti han arrodonit una golejada que permet al València consolidar-se a la tercera posició i, de retruc, reconciliar-se amb la seva afició. El Betis, que no ha pogut arribar a la permanència matemàtica, ha acabat el partit amb nou per l'expulsió de Jorge Molina en l'últim minut per les seves protestes a un dels àrbitres assistents.