Nico Williams celebrant el gol que ha donat el passi a l'Athletic

L'Athletic elimina l'Atlètic (1-2) amb una remuntada en cinc minuts i defensarà el títol davant del Madrid

El conjunt basc ha eliminat el madrileny gràcies als gols de Yeray i Nico Williams a la segona part. Els de Marcelino defensaran el títol de la Supercopa davant del Madrid.

Poca afluència de públic a l'estadi Rei Fahd de Riad per veure la segona semifinal de la Supercopa entre l'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club. El vigent campió ha estat a punt de ser víctima d'un gol marcat en temps rècord. El que ha aconseguit Joao Félix als catorze segons, però en un clar fora de joc, motiu pel qual no ha pujat al marcador. El mateix jugador de l'Atlètic ha tornat a disposar d'una bona ocasió. El seu xut ha sortit molt per sobre de la porteria. El primer temps ha estat de domini "colchonero"; amb Correa i Carrasco també disposant de les seves oportunitats. Però Iñaki Williams, als deu minuts, ha vist com Oblak li impedia el gol després d'un xut de primeres a la passada de Sancet.

Marcos Llorente s'ha quedat al vestidor i la segona part ha començat molt estàtica, com l'actitud que ha tingut la defensa basca davant d'un intent de Carrasco. Però en el 61, a la sortida d'un córner ha arribat el gol. Joao Félix ha rematat de cap a la sortida d'un córner. La falta d'entesa entre Yeray i Unai Simón ha acabat amb el porter de l'Athletic fent-se l'autogol amb l'esquena.

Oblak ha impedit l'empat amb dues grans aturades. La primera, a una ocasió de Yeray i la segona, al potent xut d'Iñaki Williams; però en el 76, no ha pogut evitar el gol de Yeray rematant al primer pal a la sortida d'un córner. El porter del conjunt madrileny ha tornat a aparèixer amb una bona acció per evitar el gol de Nico Williams a boca de canó. El córner que s'ha derivat de l'acció ha estat l'inici del gol de la remuntada dels de lleons. Nico Williams, que havia provocat l'anterior ocasió i que només feia deu minuts que era al terreny de joc, ha fet el segon gol. El germà petit dels Williams ha posat un xut ajustat impossible per a Oblak.

En el temps afegit, Giménez ha estat expulsat per una planxa amb els tacs a la cara a Íñigo Martínez que li ha acabat valent la vermella directa. Setena semifinal que l'Athletic ha disputat, i setena victòria. Els de Marcelino defensaran el títol aquest diumenge contra el Madrid.