L'Athletic de Bilbao obté un triomf plàcid davant el Tenerife a San Mamés (4-1)

L'Athletic continua ferm en la seva lluita per assaltar la zona europea en vèncer el Tenerife per 4-1 a San Mamés. Els insulars es van quedar amb deu en el minut 16 per un penal comès per Culebras sobre Toquero. Llorente va transformar la pena màxima i els "lleons" ja van dominar a plaer la resta del partit. D'altra banda, el Saragossa va fer un pas enrere en perdre davant l'Sporting (1-3), mentre que el Valladolid va treure un punt al Reyno de Navarra (1-1). Per acabar, l'Atlètic de Madrid va perdre al camp de l'Almeria. Piatti, a dos minuts per al final, va fer l'únic gol del partit.

Ath. de Bilbao, 4 – Tenerife, 1

L'afició de San Mamés va viure un dels partits més tranquils de la temporada. Els "lleons" van començar dominant des de l'inici i en el minut 16 van veure com el seu rival es quedava amb un jugador menys. Culebras va veure la vermella en cometre penal sobre Toquero i la pena màxima va ser transformada per Llorente, que va fer l'1-0. Poc després, Toquero va tornar a ser protagonista en fer el segon dels locals. A la represa, domini absolut del Bilbao, que va marcar el tercer mitjançant Iraola. Alfaro va escurçar distàncies per al Tenerife, però el gol va ser un miratge perquè Gabilondo va establir de seguida el definitiu 4-1.

Saragossa, 1 – Sporting, 3

El Saragossa va trencar la bona ratxa dels últims partits en caure a casa contra un rival directe per a la permanència. En una primera part força igualada, l'Sporting es va avançar en el marcador mitjançant un vell conegut de l'afició aragonesa, Mate Bilic. A la represa, l'equip de Manolo Preciado va ser superior i va augmentar la seva renda amb un gol de Luis Morán. Arizmendi va reduir distàncies en temps afegit, però tot seguit Barral va sentenciar amb l'1-3. Els asturians s'allunyen del descens, mentre que l'equip aragonès torna a la seva.

Osasuna, 1 – Valladolid, 1

Repartiment de punts al Reyno de Navarra. L'Osasuna va gaudir de dues ocasions molt clares amb una rematada al pal de Pandiani i un llançament de falta de Nekounam a la creueta. El Valladolid també va poder marcar amb un gran xut de Keko al pal. A la represa, nova rematada al pal de Nekounam abans del golàs de Medunjanin en el minut 80. Poc després, Manucho va poder fer la sentència, però va perdonar i abans del final l'Osasuna va aconseguir salvar un punt a casa gràcies a un gol de Camuñas. El Valladolid es manté en zona de descens després d'encadenar la vuitena jornada consecutiva sense conèixer el triomf.

Almeria, 1 - Atlètic de Madrid, 0

Després de guanyar el Barça al Calderón, l'Atlètic de Madrid va tornar a ensopegar a la Lliga. Els matalassers van perdre en la seva visita al camp d'un Almeria que va revifar des de l'arribada de Juanma Lillo a la banqueta. Quan tot indicava que el partit acabaria amb un empat sense gols, Piatti, a dos minuts pel final, va donar una victòria vital als locals, que s'allunyen a sis punts de la zona de descens.