L'Athletic Club guanya al camp de l'Osca amb un solitari gol de penal (0-1)

L'únic gol del partit ha estat conseqüència d'un penal d'Adrián Diéguez a Iñigo Martínez transformat per Raúl García, en el minut 19

L'Athletic Club de Bilbao ha guanyat al camp del cuer, l'Osca, per 0 a 1, en el partit que faltava per completar la 24a jornada de lliga, i ha tallat la recuperació de l'equip aragonès, que havia guanyat dos partits seguits. L'únic gol del partit ha estat conseqüència d'un penal d'Adrián Diéguez a Iñigo Martínez. Raúl García, en el minut 19, l'ha transformat i el marcador ja no s'ha mogut més.

En la segona part, els locals han intentat reaccionar i han buscat amb insistència el gol de l'empat però no han estat capaços de batre la porteria de Iago Herrerín. Amb els tres punts, l'Athletic passa davant de l'Espanyol, que baixa a la catorzena posició, mentre que l'Osca segueix cuer i es queda a sis punts de la salvació.