Jorge Jesús durant l'últim entrenament del Benfica per preparar el partit contra el Barça (EFE/EPA/RUI MINDERICO)
Lliga de Campions

L'atac posicional del Barça, maldecap per a Jorge Jesús

L'entrenador del Benfica destaca la cultura futbolística del Barça i assegura que no canviarà la seva manera de jugar en aquest duel de Champions

Víctor LavagniniActualitzat

A Jorge Jesís, l'entrenador del Benfica, li han preguntat com condiciona el "tiki-taka" del Barcelona.

"Intentarem dificultar la primera fase de joc del Barcelona. No serà fàcil per la nostra zona de pressió perquè tenen molta qualitat. Preferim arriscar i no volem canviar la nostra manera de jugar."

L'entrenador portuguès ha dit que, sense Messi, el Barça ha perdut potencial, però que no deixa de ser un gran equip que té l'ambició de guanyar la Champions. Jesús també ha parlat de l'empremta de Johan Cruyff en la cultura de l'atac posicional i que es transmet des del mateix planter.

"Aquest és un tema que han treballat bé i tots els jugadors del Barcelona saben el que s'ha de fer quan tenen la pilota als peus."

Al rival del Barça el preocupa tenir una bona organització defensiva per valorar els espais entre línies atesa la verticalitat del joc blaugrana.

"El que em preocupa és el que el Barça tingui la pilota, el seu atac posicional, la seva sortida i les jugades a pilota parada."

 

Anar al contingut