Aleix Espargaró, en una imatge d'arxiu
Motor

L'atac de fúria d'Aleix Espargaró que ha fet tremolar el box d'Aprilia

El pilot de Granollers ha demanat posteriorment disculpes per la seva actitud

Redacció Esport3Actualitzat

No ha estat una bona jornada per a Aleix Espargaró en la sessió de classificació del Gran Premi de l'Índia. El pilot de Granollers sortirà aquest diumenge en la desena posició al circuit de Buddh, després d'una mala 'qualy' i de caure a la cursa 'spint'. Espargaró, de sang calenta, s'ha encès per un error de càlcul del seu equip i així ho ha expressat quan ha arribat al box d'Aprilia.

Tot ha succeït quan Espargaró, que ha volgut sortir el primer a la pista per marcar crono a la Q2, ha vist com no podia sortir al traçat per una bandera vermella a causa d'un retard a la sessió. A Aprilia, que no eren conscients que totes les sessions s'havien endarrerit, han tret Espargaró minuts abans del començament. "S'han de prevenir aquests errors perquè ens podem carregar el motor" ha dit en referència a una possible avaria en el prototip, que hauria estat més de dos minuts aturat amb el propulsor en marxa.

Demana disculpes per la seva actitud

Ja en fred, el germà gran dels Espargaró ha volgut demanar disculpes pel comportament amb el seu equip, a través de les xarxes socials.

Anar al contingut