Bàsquet

L'ASVEL Villeurbanne anuncia la incorporació de Thomas Heurtel fins a final de temporada

L'exbase del Barça no podrà jugar l'Eurolliga amb l'equip francès

Redacció Esport3Actualitzat

Thomas Heurtel ja ha trobat equip fins a final de temporada després de desvincular-se de forma convulsa del Barça el mes de gener. El base francès tornarà a l'ASVEL Villeurbanne, club on ja va jugar als inicis de la seva carrera i des d'on va fer el salt a la Lliga ACB. 

Heurtel jugarà a la Lliga i a la Copa franceses, ja que no pot ser inscrit per a l'Eurolliga. D'aquesta manera, el base, de 31 anys, es posarà a punt de cara als Jocs de Tòquio, que poden ser els seus últims. 

 

El Barça i Heurtel van rescindir el mes de gener el contracte que els unia fins al juny, amb un any suplementari opcional, quan el jugador va simular que negociava amb el Fenerbahçe amb el vistiplau del club, però en realitat estava negociant -segons va sospitar el Barça- el seu pas al Reial Madrid. 

Heurtel ha estat acollit a l'ASVEL per tota una llegenda del bàsquet, l'exjugador Tony Parker, president del club: "És un gran plaer donar la benvinguda a Thomas fins a final de temporada. No ha dubtat a fer sacrificis econòmics per venir amb nosaltres. És un senyal que l'ASVEL és una verdadera referència per als millors jugadors francesos."  

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut