Bàsquet

L'Assignia Manresa s'exhibeix a Màlaga i trenca una ratxa de quatre derrotes consecutives (81-96)

L'Assignia Manresa ha viscut un diumenge de resurrecció a Màlaga. Els manresans han trencat una ratxa de quatre derrotes consecutives amb una exhibició ofensiva a la pista de l'Unicaja. El conjunt de Jaume Ponsarnau, amb cinc jugadors per sobre dels 10 punts, ha trencat el partit en l'últim quart amb un parcial de 13 a 27 i ha sumat un merescut triomf per 81 a 96 davant un rival que ha acabat patint un autèntic viacrucis en plena Setmana Santa i que ha estat acomiadat amb xiulets per la seva afició.

Actualitzat
L'Assignia Manresa ha assaltat el Martín Carpena de Màlaga i ha reforçat el somni d'acabar la temporada regular entre els vuit primers. Un parcial de 13 a 27 en l'últim quart ha conduït els del Bages cap a la victòria contra un Unicaja que ha patit un autèntic calvari.

Avisava Luís Casimiro, l'home que va fer campió de la Lliga ACB al TDK Manresa liderat per Joan "Chichi" Creus, que l'equip de Jaume Ponsarnau té molts menys pressupost, però molt talent. I a més, presenta una proposta de bàsquet alegre i atrevit en qualsevol pista. Avui s'ha pogut comprovar en una pista sempre complicada com el Martín Carpena, on ha estat capaç d'anotar 96 punts.

L'Assignia ha sabut jugar amb els nervis d'un equip, l'Unicaja, que pot perdre la seva plaça en l'Eurolliga després d'una temporada per oblidar. Tot i el partidàs de Luka Zoric, màxim anotador del matx amb 24 punts, 33 de valoració i un sol error en el tir, els malaguenys han acabat cedint davant el gran joc col·lectiu de l'Assignia, amb 10 jugadors anotant i amb cinc per sobre dels 10 punts. L'hongarès Hanga, amb 21 punts, ha sobresortit en un Manresa molt sòlid.

En un últim quart fantàstic, en què l'Unicaja no ha pogut seguir el seu ritme anotador, l'Assignia ha trencat una ratxa de quatre derrotes culminant una exhibició ofensiva. Amb la permanència virtualment enllestida fa setmanes, els de Ponsarnau volen alguna cosa més.

Anar al contingut