Bàsquet

L'Assignia Manresa perd a la pista del C. B. Canàries i acaba l'any en zona de descens (81-78)

L'Assignia Manresa ha encaixat una nova derrota a la pista del C. B. Canàries, un rival directe en la lluita per la permanència, i acabarà l'any en zona de descens. En un partit molt igualat, els manresans han acabat perdent per 81-78 en un duel agònic. Joakim Donaldson, amb 22 punts i 18 rebots, ha estat el botxí del conjunt de Jaume Ponsarnau.

Actualitzat
L'Assignia Manresa ha encaixat una nova derrota a la pista del C. B. Canàries, un rival directe en la lluita per la permanència. En un partit molt igualat, els manresans han tingut opcions de guanyar el primer partit de la temporada a domicili però en un final a cara o creu han deixat escapar el triomf i han acabat perdent per 81-78 en un duel agònic.

Joakim Donaldson, amb 22 punts i 18 rebots, 14 al descans, s'ha exhibit sota els taulers i ha estat el botxí de l'equip del Bages, on han destacat Charles Ramsdell i Troy DeVries, amb 16 punts cadascun. Amb aquesta nova desfeta, el conjunt de Jaume Ponsarnau acaba l'any amb només dues victòries, les mateixes que el Lagun Aro, que també ha perdut a la pista de l'Obradoiro, i en zona de descens.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut