Bàsquet

L'Assignia Manresa guanya i deixa l'Estudiantes amb un peu i mig a la LEB Or (78-75)

L'Assignia Manresa ha derrotat l'Estudiantes en un emocionant partit al Nou Congost i ha deixat l'històric club madrileny a un pas del descens a la LEB Or. En un duel molt igualat i que no s'ha decidit fins a l'últim segon, els manresans s'han acabat emportant el triomf per un ajustat 78 a 75, el quinzè de la temporada. Justin Doellman, amb 22 punts, i Sergey Gladyr, amb 19 i sis de nou en triples, han liderat la victòria dels locals i han donat un cop gairebé letal al conjunt de Trifon Poch, que pràcticament necessita un miracle per salvar la categoria.

Actualitzat
L'Assignia Manresa ha celebrat el seu partit 900 a l'ACB amb una treballada victòria al Nou Congost. Els bagencs han derrotat l'Estudiantes en un partit molt emocionant i han acabat d'enfonsar les opcions de salvació dels madrilenys, un dels equips històrics de la competició i que està a un pas de perdre la categoria per primera vegada.

En un duel ple d'alternatives i amb tombs constants en el marcador, el Manresa ha agafat la ratxa bona en l'últim quart, quan Justin Doellman, màxim anotador del partit amb 22 punts i Sergey Gladyr, amb sis triples de nou intents, han decantat la balança a favor dels locals i han acabat amb, la resistència estudiantil.

Amb aquest triomf, l'Assignia ha sumat la 15a victòria de la temporada, superant el rècord de Jaume Ponsarnau a la banqueta, i ha deixat molt tocat l'Estudiantes, que seguirà una setmana més en zona de descens a la LEB Or i que té molt difícil aconseguir la permanència a tres jornades pel final de la lliga regular.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut