Socis compromissaris del Barça en una assemblea general ordinària del club (Futbol Club Barcelona)
Barça

L'Assemblea General del Barça serà el diumenge 17 d'octubre al Palau Blaugrana

L'ordre del dia inclourà el tancament econòmic de la temporada passada i el pressupost d'aquest exercici, el finançament de l'Espai Barça i la proposta de reforma dels Estatuts, entre d'altres

El Palau Blaugrana acollirà el diumenge 17 d'octubre l'Assemblea General Ordinària del FC Barcelona.

En aquesta Assemblea hi estaran convocats els socis compromissaris que van ser escollits per sorteig el juny de 2020 per un període de dos anys. Serà la seva segona convocatòria després d'haver participat a la del juny passat a la tribuna del Camp Nou.

4.452 socis estaran convocats a aquesta Assemblea, en què se sotmetrà a aprovació dels socis i sòcies el tancament de l'exercici econòmic de la temporada 2020/21, el pressupost per a l'exercici actual, una proposta de finançament per al projecte de l'Espai Barça, l'autorització per transmetre una participació minoritària de Barça Studios a inversors externs i la proposta de reforma dels Estatuts.

A més dels socis compromissaris escollits, també són membres de l'Assemblea els socis amb més antiguitat que formen el Senat del Club, els components de la Junta Directiva, els expresidents del club, els membres de les comissions estatutàries i els presidents de les Federacions Territorials de Penyes.

Anar al contingut