Lasse Andersson serà nou jugador del Füchse Berlín a partir de l'1 de juliol
Handbol

Lasse Andersson s'acomiada del Barça i fitxa pel Füchse Berlín

El pas del lateral danès va quedar marcat per una doble lesió de lligaments que va patir al genoll esquerre durant la primera temporada i que el va deixar fora de les pistes durant 13 mesos

Redacció Esport3Actualitzat

Lasse Andersson ha posat punt final a una etapa de quatre anys al Barça d'handbol. El lateral danès serà nou jugador del Füchse de Berlín a partir del pròxim 1 de juliol, però abans de marxar s'ha volgut acomiadar del club i l'afició blaugrana amb una carta d'agraïment.

El pas del lateral danès pel Barça va quedar marcat per una doble lesió de lligaments que va patir al genoll esquerre durant la primera temporada i que el va deixar fora de les pistes durant 13 mesos. Aquella etapa el va fer més fort mentalment, com ell mateix va reconèixer, i ara continuarà la seva carrera a la Bundesliga alemanya.

Aquest és el missatge de comiat de Lasse Andersson:

"Aquest és el punt final a quatre anys increïbles al Barça.
Primer de tot m'agradaria donar les gràcies a totes les persones que formen aquest gran club. I també, per descomptat, a tots els culers que m'han donat suport durant aquest temps.
Gràcies a tots els membres del cos tècnic per la vostra feina i dedicació per fer que l'equip funcioni al gran nivell que funciona. Vull enviar un agraïment especial al metge de l'equip (Guti), als fisioterapeutes (Sebas, Sergi, Dani, Enric, Emili i Roger) i al preparador físic (Roger), que em van ajudar moltíssim durant molts moments durs de lesions.
Finalment, vull donar les gràcies a tots els companys d'equip que he tingut durant aquests quatre anys. Ha estat un autèntic plaer compartir vestidor amb vosaltres, nois. Hem lluitat molt tots junts sobre la pista i hem viscut moments espectaculars fora de la pista.
Marxo del Barça amb una col·lecció increïble d'experiències i bons records.
Fins aviat. Visca el Barça!!"

Anar al contingut