Las Palmas espera rival en l'última ronda del "play-off" d'ascens a Primera (EFE)
Futbol

Las Palmas es classifica per a la fase final del "play-off" després de fer bo l'empat de l'anada amb el Valladolid (0-0)

El Las Palmas ha fet bo l'empat a 1 de l'anada al Nuevo Zorrilla per classificar-se per a la següent ronda del "play-off", on se les haurà amb el Girona o el Saragossa. Els canaris han empatat a zero amb els castellans en un partit en què l'equip de Rubi ha tornat a acabar amb 9 homes.

Actualitzat

El Las Palmas i Valladolid han empatat a 0 a l'estadi de Gran Canària en un partit en què els castellans han acabat amb 9 homes per les expulsions d'Hernán Pérez i el porter Javi Varas. Amb l'empat a 1 de l'anada, els canaris es classificaven per a la següent ronda del "play-off" i, tot i que el conjunt dirigit per Rubi n'era coneixedor, no ha generat perill en el primer temps. De fet, un xut a partir d'una falta lateral ha estat el més destacat. Els de Paco Herrera, en canvi, han arribat més a l'àrea rival a través d'Araújo. El davanter canari, però, no ha estat encertat tot i tenir ocasions tan clares com una en què s'ha presentat sol davant del porter. De fet, ha estat ell mateix qui ha enviat la pilota als núvols en el llançament de penal en el darrer minut. Ha estat en aquesta acció en què el porter Javi Varas ha acabat expulsat i ha deixat el seu equip amb 9 homes quan ja s'havien fet tots els canvis.

El Las Palmas és el primer classificat per a l'última ronda del "play-off" i el rival sortirà del Girona-Saragossa d'aquest diumenge. "A priori", els gironins, amb el 0 a 3 de l'anada, ho tenen tot de cara per ser el rival dels canaris en l'última oportunitat per pujar a Primera Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut