Bendtner celebra el primer gol de l'Arsenal. (Foto: Reuters)

L'Arsenal pateix fins al final per mantenir el liderat de la Premier en la primera jornada de l'any

L'Arsenal ha hagut de patir per mantenir el liderat de la Premier en la jornada d'Any Nou. L'equip d'Arsene Wenger ha guanyat el Cardiff per 2 a 0 amb dos gols en els últims minuts. El segon classificat, el Manchester City, ha guanyat el Swansea per 2 a 3.

L'Arsenal ha hagut de patir per mantenir el liderat de la Premier en la jornada d'Any Nou. L'equip d'Arsene Wenger ha guanyat el Cardiff per 2 a 0 amb dos gols en els últims minuts de Bendtner (minut 88) i Walcott (minut 92). La mala notícia és que Bendtner s'ha lesionat marcant el primer gol del partit, i ha hagut de ser substituit.

El líder no es podia permetre una ensopegada després de la victòria matinal del Manchester City sobre el Swansea per 2 a 3. Fernandinho ha obert el marcador pels visitants en el minu 14, però nomès començar la segona part Wilfried ha empatat. Yaya Touré (minut 57) i Kolarov (minut 66) han asegurat el triomf dels de Pellegrini, abans que Wilfried marquès el seu segon gol ja en el temps de descompte.

El Chelsea, tercer classificat, ha guanyat 0 a 3 el Southampton que entrena Mauricio Pochettino, amb gols de Torres, Willian i Oscar, tots en la segona meitat. L'Everton que dirigeix Robert Martínez ha empatat a 1 a casa de l'Stoke City gràcies a un gol de Baines en el minut 92, i cau a la cinquena posició darrera un Liverpool que ha guanyat 2 a 0 el Hull City