Emirates seguirà patrocinant la samarreta de l'Arsenal fins al 2024 (Reuters)
Futbol internacional

L'Arsenal firma un acord de patrocini rècord amb Emirates de més de 200 milions de lliures per cinc temporades

El conjunt del nord de Londres, que porta a la samarreta el logotip d'Emirates des de l'any 2006, continuarà sent patrocinat per l'aerolínia amb seu a Dubai fins al final del curs 2023/2024.

Actualitzat

L'Arsenal ha signat aquest dilluns un nou acord de patrocini rècord per a les pròximes cinc temporades amb l'aerolínia dels Emirats Àrabs, Emirates, valorat en més de 200 milions de lliures (225.700.000 d'euros). El conjunt del nord de Londres, que porta a la samarreta el logotip d'Emirates des de l'any 2006, continuarà sent patrocinat per l'aerolínia amb seu a Dubai fins al final del curs 2023/2024.

"El nostre acord de patrocini a la samarreta és el més veterà de la Premier League i un dels més veterans en el món de l'esport. Emirates està demostrant una gran confiança en la nostra forma de fer les coses i en la nostra ambició, i la seva cada vegada més gran inversió ens ajudarà a competir per títols i a aconseguir èxits per al club ", ha manifestat Ivan Gazidis, director executiu de l'Arsenal.

La companyia aèria dels Emirats és també el patrocinador principal de l'estadi dels "gunners", l'Emirates Stadium, des de la seva inauguració el 2006 i ho serà, després de l'acord de renovació signat el 2012, fins a l'any 2028. A més de l'Arsenal, Emirates té presència també a les samarretes de Reial Madrid, París Saint-Germain, Milan, Benfica i Hamburg i és el patrocinador principal de la FA Cup (Copa d'Anglaterra).

Anar al contingut