Louis van Gaal, entrenador del Manchester United (EFE)
Futbol internacional

L'Arsenal elimina el Manchester United de la Copa (1-2) i deixa els de Van Gaal gairebé sense opcions de guanyar cap títol

Louis van Gaal té molt difícil guanyar un títol en la seva primera temporada al capdavant del Manchester United. Aquest dilluns ha caigut eliminat per l'Arsenal (1-2) de la Copa, la competició en què tenia més possibilitats.

L'Arsenal ha guanyat 1 a 2 el Manchester United i s'ha classificat per a les semifinals de la Copa. Amb aquest resultat, el projecte de Louis Van Gaal sembla condemnat a tancar en blanc la seva primera temporada. El United es troba lluny del liderat en la Premier, no es va classificar per a la competició europea, el Chelsea va guanyar la Copa de la Lliga i ara han quedat fora de l'última competició que podien guanyar.

Els visitants han estat els primers de marcar, en el minut 26, quan Monreal ha batut De Gea. L'equip de Manchester només ha trigat dos minuts a empatar amb una jugada de Di María que ha culminat Wayne Rooney. En la segona meitat, l'extrem argentí s'ha convertit en el protagonista del partit, amb ocasions de gol d'una banda i la seva expulsió de l'altra.

En el minut 75 ha vist una targeta groga per simular una falta a la frontal de l'àrea. En ser amonestat, ha agafat l'àrbitre. Això li ha costat l'expulsió. Els seus perdien 1 a 2 després d'un gol d'un ex de l'United, Welbeck, en el minut 61. Amb un home menys, els de Van Gaal s'han quedat sense capacitat de reacció. L'Arsenal segueix viu per intentar revalidar el títol que va guanyar l'any passat.