L'exblaugrana Alexis és un dels principals arguments ofensius de l'Arsenal (Reuters)
Futbol

L'Arsenal buscarà una victòria èpica en la tornada d'Arsène Wenger a Mònaco

L'1-3 de l'anada deixa a la vora de l'eliminació els londinencs. Mai abans un equip ha remuntat en camp rival una diferència de dos gols en contra en una eliminatòria de la Lliga de Campions amb el nou format

Actualitzat

Condemnat a una gesta està l'Arsenal d'Arsene Wenger i Alexis Sánchez per seguir endavant a la Lliga de Campions, després d'haver perdut en l'anada contra el Mònaco per 1-3, un resultat que buscarà remuntar aquest dimarts contra la millor defensa del continent.

Resulta difícil imaginar un escenari més complicat perquè els "gunners" es classifiquin per a quarts de final de la competició. Mai abans un equip ha remuntat en camp rival una diferència de dos gols en contra en una eliminatòria de la Lliga de Campions amb el nou format. A més, en el seu retorn a Mònaco, on va entrenar entre 1987 i 1994, Wegner haurà d'intentar assaltar el feu més inexpugnable del futbol europeu, una defensa que només ha rebut dos gols en set partits a la màxima competició europea.

Una defensa molt ben programada que en el seu campionat també és la més sòlida, amb només 20 gols encaixats en 28 partits. Un rendiment que des de desembre està sent excepcional, amb un sol gol encaixat al seu estadi. "Encara no estem classificats. Vam fer un bon partit a Londres però n'hem de fer un altre igual de bo. Defensarem bé, però no només anem a defensar-nos", assegura Carvalho.

El conjunt del nord de la capital britànica s'aferra als seus últims partits, en què ha sumat victòries davant Everton (2-0), QPR (1-2), el Manchester United (1-2) i West Ham (3-0), per intentar una remuntada que sembla heroica. "Ells són favorits, però podem donar-li la volta a l'eliminatòria. Només hem de tenir la confiança i la voluntat de fer-ho ", va dir l'entrenador "gunner" després del triomf sobre el West Ham.

Alineacions probables:

Mònaco: Subasic; Raggi o Almamy Touré, Carvalho o Wallace, Abdennour, Kurzawa; Toulalan, Fabinho; Dirar, Moutinho, Martial; Berbatov.

Arsenal: Ospina; Chambers o Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla, Welbeck, Özil, Alexis; i Giroud.

Àrbitre: Svein Oddvar Moen (NOR)

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut