Wijnaldum i Memphis, protagonistes amb els Països Baixos
Barça

L'arribada de Memphis i Wijnaldum s'acabarà de desencallar amb la confirmació de Koeman

Tres fitxatges, en tres dies: Agüero, Eric Garcia i Emerson. I aviat n'hi haurà més. El Barça té emparaulats els dos internacionals neerlandesos. Tots dos són petició de Koeman i, amb la continuïtat del tècnic, la seva arribada podria ser imminent

Redacció Esport3Actualitzat

Wijnaldum i Memphis Depay. Tots dos són petició expressa de Ronald Koeman i, amb la confirmació del tècnic neerlandès com a entrenador del Barça, la seva arribada serà imminent. L'acord amb tots dos jugadors ja està emparaulat. S'hauria de tancar en les pròximes hores. En el cas de l'encara migcampista del Liverpool, el contracte seria per tres temporades.

Tant Wijnaldum com Memphis estan concentrats amb la selecció dels Països Baixos, preparant la participació en la pròxima Eurocopa. En l'amistós contra Escòcia, el davanter va ser el gran protagonista, amb dos gols. Va anotar el primer de la selecció "oranje" després d'una assistència, precisament, de Wijnaldum.

Memphis va salvar un empat per als neerlandesos (2-2) a les acaballes del partit i gràcies a un llançament de falta magistral.

 

Anar al contingut