Marcos Llorente, preparant un partit amb l'Atlètic de Madrid (Europa Press)
Futbol

Marcos Llorente, a l'ull de l'huracà per un logotip que evoca el nazisme

El jugador de l'Atlètic de Madrid, conegut per la seva ideologia de dretes, treu una marca de cafè amb una simbologia molt semblant a les SS

Redacció Esport3Actualitzat

Pot ser tota una desafortunada coincidència. O no. El cas és que Marcos Llorente acumula unes quantes sortides de to que permeten intuir les seves inclinacions ideològiques. Per això quan es va desvelar la nova marca de cafè prèmium que ell i Ibai Gómez han tret al mercat, des d'alguns sectors ho han vist clar.

El que de seguida ha cridat l'atenció del cafè Irreverente és que el símbol --o imagotip-- de la nova marca recorda poderosament el de les SS nazis, però invertit. El fet que en el logotip s'escriguin les lletres R invertides fa pensar que a l'hora de fer el disseny ja s'hauria tingut en compte aquest fet i, per tant, més que no pas coincidència, hi hauria una voluntat de provocació per aconseguir un impacte comercial instantani.

 

Al marge de la seva capacitat com a futbolista, el jugador de l'Atlètic de Madrid s'ha donat a conèixer per recomanar prendre el sol sense protecció solar: "Si creus que el càncer de pell apareix per culpa del sol, ets el rei dels ignorants", va arribar a escriure a les seves xarxes socials. Se'l vincula ideològicament amb Alvise Pérez.

Un cafè que fa bullir les xarxes

Les xarxes van plenes del llançament d'aquest nou cafè, i entre missatges indignats també n'hi ha que treuen una punta d'humor.

 

   

Anar al contingut