Messi ha aconseguit marcar l'últim gol del partit. (Foto: Reuters).
El blaugrana Messi ha anotat el segon gol del partit. (Foto: Reuters).

L'Argentina tanca l'últim amistós davant d'Eslovènia amb victòria (2-0)

L'Argentina ha superat Eslovènia a La Plata en l'últim amistós abans de disputar el Mundial. Richy Álvarez ha obert el marcador i el blaugrana Messi ha anotat el segon i definitiu gol.

L'Argentina ha superat Eslovènia a La Plata en l'últim amistós abans de disputar el Mundial (2-0). Richy Álvarez ha obert el marcador i el blaugrana Messi ha anotat el segon i definitiu gol.

Tot i l'inici amb certs nervis, l'Argentina ha tardat onze minuts a avançar-se en el marcador. Ho ha fet a través de Ricardo Álvarez, que, amb una jugada individual, ha enviat la pilota al fons de la porteria. Maxi Rodríguez ha disposat de les ocasions més clares per ampliar l'avantatge. No ha estat fins als 10 minuts de la segona part que Sabella ha fet entrar Messi, a més d'Agüero, Di María i Gago. Al 75, l'astre argentí del Barça ha finalitzat una acció col·lectiva entre Di María i Agüero.