Els jugadors argentins saluden l'afició (Reuters)
Futbol

L'Argentina de Messi segella el seu bitllet per al Mundial de Qatar

Tot i l'empat davant el Brasil (0-0), la derrota de Xile contra l'Equador (0-2) dona la classificació matemàtica a la selecció "albiceleste"

Redacció Esport3Actualitzat

En altres circumstàncies hauria estat un duel d'alta tensió però a l'hora de la veritat, l'Argentina-Brasil (0-0) ha tingut menys substància del que s'anunciava. Davant una selecció brasilera ja classificada, la selecció "albiceleste" no ha tingut capacitat per sumar tres punts que l'haurien classificat matemàticament per al Mundial. Però la derrota de Xile a mans de l'Equador (0-2) ha arreglat les coses per als de Lionel Scaloni. 

Sense pressió, la "canarinha" ha estat a punt de tornar-li a l'Argentina la pilota per l'última final de la Copa Amèrica. Els de Tite han tingut les millors opcions i el madridista Vinícius ha estat el més actiu però ha fallat una ocasió fàcil. Leo Messi ha jugat tot el partit i, a l'últim minut, també ha pogut donar el triomf als seus. 

A falta de quatre jornades, i amb els dos grans ja qualificats, es preveuen drames al grup sud-americà. A hores d'ara, seleccions de pes com Xile i l'Uruguai són fora dels dos llocs restants que donen la classificació, que recaurien actualment en l'Equador i Colòmbia, i fins i tot de la repesca, que seria en aquests moments per al Perú.   

 

ARXIVAT A:
MessiMundial Rússia 2018
Anar al contingut