Copa Amèrica

L'Argentina de Messi guanya l'Uruguai per la mínima (1-0)

Aquesta és la primera victòria de l'albiceleste, que suma 4 punts, igual que Xile, la selecció amb la qual es va estrenar a la Copa Amèrica

L'Argentina s'ha endut per 1 a 0 el clàssic del riu de la Plata gràcies al gol del migcampista Guido Rodríguez en el minut 13. Leo Messi havia avisat en diverses ocasions amb jugades individuals. El blaugrana va ser l'encarregat de fer l'assistència del gol.

Messi
Messi, durant el partit (Reuters)

Una de les accions més perilloses de l'Uruguai va ser protagonitzada per Luis Suárez, en el minut 74, amb una tisora que va sortir per sobre del travesser.

Luis Suárez s'exclama durant el partit (Reuters)

El partit s'emmarcava en la segona jornada del grup A de la Copa Amèrica, que es disputa al Brasil. Aquesta és la primera victòria de l'albiceleste, que suma 4 punts, igual que Xile, la selecció amb la qual es va estrenar a la Copa Amèrica, amb un empat a un en la primera jornada.