Espanyol

L'argentí Osvaldo és el davanter escollit per reforçar l'Espanyol

Pablo Daniel Osvaldo és el jugador escollit per l'Espanyol per reforçar la davantera. Osvaldo és un davanter de 23 anys que milita al Bolonya italià. L'argentí busca una sortida del seu club actual perquè no gaudeix de minuts després de ser fitxat, a canvi de 7 milions d'euros, de la Fiorentina. Els tècnics de l'Espanyol esperen arribar en les pròximes hores a un acord amb el Bolonya per aconseguir una cessió fins a final de temporada. Osvaldo podria, fins i tot, arribar abans del partit contra el Saragossa, per al qual Pochettino encara té els dubtes de Moisés, Chica i David García per problemes físics.

Actualitzat
Si les negociacions no es trenquen, Pablo Daniel Osvaldo aterrarà a l'Espanyol en les pròximes hores. De fet, el davanter italoargentí ha estat sempre l'únic objectiu de la cúpula esportiva i el cos tècnic per reforçar la plantilla, i el principi d'acord entre l'Espanyol i el Bolonya és total. La temporada passada, Osvaldo va marcar 10 gols amb la Fiorentina i el pas al Bolonya no li ha provat gens. El Saragossa també el pretenia en aquest mercat d'hivern, però el jugador, que té ganes de canviar d'aires, vol venir a l'Espanyol sota la tutela de Mauricio Pochettino. Osvaldo va fer el salt a Europa al mateix temps que el central Nico Pareja. El defensa blanc-i-blau avala el fitxatge del davanter argentí.

Fitxatge de l'Espanyol femení


Mentre no arriba Osvaldo, de moment el que ja ha fet la feina és l'equip femení. La sueca Louise Fors ha estat presentada com a nou reforç d'hivern fins al 30 de juny.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut