Girona

L'arenga de Míchel als jugadors abans del retorn del Girona a Primera

El Girona ha publicat la xerrada de l'entrenador abans de saltar a l'estadi de Mestalla, en el que suposava el retorn de l'equip a Primera tres anys després

Actualitzat

Míchel Sánchez i el Girona tornaven ahir a Primera. L'equip blanc-i-vermell jugava de nou a la màxima categoria després de 3 anys d'espera, i el tècnic madrileny tornava a la divisió principal al cap d'un any i mig, després de ser destituït de la banqueta de l'Osca al gener del 2021. Per a tots dos, és la culminació d'un somni després d'haver aconseguit junts l'ascens la temporada passada, però també un gran repte. 

La xerrada de Míchel abans que els seus jugadors saltéssin a Mestalla ha estat divulgada pel club i té una gran càrrega emotivia i motivacional per als jugadors. 

"Avui necessitem 16 jugadors, però durant la temporada els necessitarem a tots al 100%. És molt important que fem un equip (...) Això sempre ho diem els entrenadors, però al jugador no li arriba. El que us demano és no enganyar al company. Putegeu-me a mi i poseu-me mala cara a mí, però a l'entrenament, màxima exigència perquè el teu company pugui donar el 100%"

Míchel ha recordat que per a ell jugar a Primera és un repte: "Com a entrenador no ho he fet bé a Primera. El que vam fer l'any passat ja no em serveix". La seva petició final: "Gaudiu del camí i que al final de la temporada ens poiguem mirar a la cara tots". 

Es pot consultar el vídeo sencer aquí:  

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut