Futbol

L'àrbitre Varón Aceitón indigna al CF Reus Deportiu

Els roig-i-negres van veure com el jutge del partit es va inventar dos penals just abans de cada part. Èdgar Badia va salvar el primer, però el segon, encara que va estar a prop d'aturar-lo, va significar l'empat a un definitiu
David Punzano
TEMA:
Reus

Xavi Bartolo

Els integrants del CF Reus Deportiu van carregar contra el col·legiat Varón Aceitón per impedir-los de sumar una victòria important d'El Molinón-Enrique Castro Quini. També els seguidors del conjunt asturià, van fer un exercici de sinceritat i van qualificar l'últim penal de "vergonyós".

El més crític va ser Xavi Bartolo, l'entrenador dels reusencs: "Que et xiulin dos penals d'aquest tipus en un partit de futbol és per anar al vestuari i veure com de destrossats estan els jugadors. L'àrbitre ha estat injust amb nosaltres". No obstant, el golejador Miguel Linares va destacar que estava "orgullós del partit que hem fet" i un altre pes pesat com Juan Domínguez va posar en relleu el mèrit malgrat "trobar-nos tants obstacles".

Varón Aceitón va errar en totes les jugades polèmiques i sempre en contra del conjunt roig-i-negre. Primer, anul·lant un gol d'Uros Djurdjevic amb la mà, però va deixar passar una groga de llibre. Just abans del descans, l'àrbitre va inventar-se un penal totalment inexistent perquè la pilota va impactar clarament al front de Gonzalo Pereira. Èdgar Badia, fent justícia, va desviar el llançament del davanter serbi. Per acabar d'agreujar la situació, el col·legiat balear va deixar continuar una ocasió de Djurdjevic en què va controlar l'esfèric amb els dos braços i a l'últim minut va considerar falta dins l'àrea un mínim contacte entre Jesús Olmo i Neftali Manzambi. Carlos Carmona va anotar el gol de l'empat (1-1).

ARXIVAT A:
Reus