Una imatge del duel entre l'Aqua Hotel i el Calella (futbolbcn.net)
Futbol - Tercera Catalana

L'àrbitre suspèn el derbi Aqua Hotel - Calella per llançament d'objectes al camp

Els dos equips, de Pineda de Mar i Calella, s'enfrontaven per primera vegada. Els locals van anar a celebrar el gol de l'empat a 2 davant d'un grup de seguidors visitants, que van respondre amb llançament d'objectes, i el col·legiat va decidir la suspensió del matx

Redacció Esport3Actualitzat

"Nosaltres som un club i vosaltres un hotel", llançaven, segons el testimoni del portal futbolbcn.net, els aficionats de l'històric CF Calella als de l'Aqua Hotel abans del derbi que els va enfrontar ahir a la Tercera Catalana. En part, és cert: l'Aqua Hotel és un club patrocinat per la cadena hotelera del mateix nom, amb establiments a Barcelona, l'Alt Maresme i Lloret de Mar, i juga els seus partits a Pineda de Mar després d'haver-ho fet, durant uns anys, a Calella. Fins fa uns anys, només disposava d'equips de futbol formatiu, però recentment va crear un primer equip que la temporada passava va assolir l'ascens de categoria. El duel contra el Calella programat per ahir era, així, un derbi amb tots els ets i uts, ja que les dues poblacions són veïnes, pràcticament unides en un mateix nucli urbà.

El Calella, candidat a l'ascens de categoria, va marxar al descans amb un 0-2 favorable i havent dominat el partit de forma evident, però a la segona meitat l'Aqua Hotel va igualar el marcador, en el minut 80. Després del gol de l'empat, i com mostren les imatges de la retransmissió en streaming del partit (a partir del minut 33 del segon temps), els jugadors locals van anar a celebrar-lo davant de la claca visitant, agrupada en la penya The Crew, que acompanya el seu equip en tots els partits.

El que en un primer moment va ser, segons futbolbcn.net, un intercanvi de paraules, es va convertir en una successió de gestos provocadors, per part local, i de llançament d'objectes al camp, per part dels seguidors visitants. D'acord amb testimonis presencials, al marge de gots plens, es va llançar un encenedor. L'àrbitre (Walid Douha Dahaoui, de la delegació de Granollers) va expulsar un dels jugadors locals, Francisco José Ochoa, però uns minuts després va decidir suspendre el partit en veure que la tensió s'estenia a la zona de les banquetes. El col·legiat arbitrava el partit en solitari i no hi havia dotació policial al recinte, fet que convertia la suspensió en la solució més segura pel nou derbi del futbol maresmenc. La Federació Catalana de Futbol té la paraula, ara, sobre la resolució del partit.

Anar al contingut