L'instant de la caiguda de Dembélé davant Davies
L'instant de la caiguda de Dembélé davant Davies
Lliga de Campions

L'àrbitre s'empassa un penal clamorós de Davies a Dembélé

Ni el VAR ni Danny Makkelie han volgut veure la contundent traveta del canadenc

Redacció Esport3Actualitzat

Una primera part a l'alçada de la grandesa del partit amb un final frustrant. El Barça mereixia anar al descans al davant el marcador però no ha estat capaç de materialitzar cap de les 7 ocasions clares que ha tingut. Amb tot, els jugadors de Xavi s'haurien pogut avançar des dels onze metres si l'àrbitre Danny Makkelie hagués volgut assenyalar el penal que Alphonso Davies ha comès sobre Ousmane Dembélé.

A punt d'entrar al temps afegit, l'extrem francès s'ha escapat del també rapidíssim canadenc i quan accedia a l'àrea ha vist com Davies li feia una traveta de Champions amb la cama dreta.

A l'uníson, la reacció dels jugadors blaugranes ha estat aixecar els braços demanant justícia. No ha servit de res. Ni el policia neerlandès que dirigia el xoc, ni els assistents del VAR l'han volgut decretar.

"Li he dit que fos honest, tots ho havíem vist"

No acostuma a parlar dels àrbitres, però a la sala de premsa de l'Allianz va fer una excepció. Xavi Hernández, a qui també se'l va veure visiblement enutjat des de la banda, va relatar que a la mitja part del Bayern-Barça, pocs minuts després de la polèmica jugada, va tenir una breu conversa amb el col·legiat Makkelie: 

"L'àrbitre m'ha dit al descans que no era penal. Jo li he preguntat i li he dit que fos honest i que admetés que era penal, que tots ho havíem vist. I m'ha dit que no."

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut