La falta de Parejo sobre Sergio Busquets
La falta de Parejo sobre Sergio Busquets
Barça

Soto Grado es converteix en protagonista en el Vila-real-Barça

El col·legiat del partit perdona una vermella a Dani Parejo i no assenyala un clar penal de Gerard Piqué

Redacció Esport3Actualitzat

El Vila-real-Barça ha començat mogut i amb una gran intensitat. Els de Xavi Hernández han tingut les primeres oportunitats amb un Abde molt inspirat per la banda dreta. Els groguets, per la seva banda, han tingut la millor després d'una pèrdua molt compromesa d'Eric Garcia.

Abans de tot això, a la primera jugada del partit, Dani Parejo ha protagonitzat una de les accions més polèmiques de la primera part. I és que el migcampista del Vila-real ha fet una dura entrada a Sergio Busquets al turmell que podria haver suposat l'expulsió per Parejo. El col·legiat, però, no ha ensenyat ni la groga, i el VAR tampoc l'ha cridat a veure l'acció.

Gerard Piqué
Gerard Piqué en el moment de les mans dins l'àrea


Gerard Piqué, també

El central blaugrana ha provocat l'altra acció polèmica dels primers 45 minuts del partit. Eric Garcia ha fet una mala passada enrere i Gerard Piqué ha hagut de salvar a la desesperada el gol del Vila-real. La rematada de Danjuma ha impactat en la mà del central, però ni el col·legiat ni tampoc el VAR han vist l'acció.

A la segona part, el Vila-real també ha reclamat un possible penal d'Eric Garcia sobre Raúl Albiol. El central blaugrana ha agafat el seu rival, però el col·legiat no ha considerat que fos suficient com per xiular pena màxima.

Torna a veure tota la polèmica del partit

Anar al contingut