Laprovittola va arribar cedit pel Zenit al darrer mercat d'hivern (EFE)
Bàsquet

Laprovittola, MVP de la jornada, el factor determinant de la Penya en la lluita per la permanència

El base argentí va ser l'MVP en el partit davant el Bilbao Basket i s'ha consolidat com el jugador més important de l'equip

Actualitzat

La situació de la Penya sembla haver canviat completament. Com a mínim en el vessant dels resultats. L'equip feia mesos que estava enfonsat en la classificació i el descens semblava cada cop més inevitable. Però els de Carles Duran han guanyat tres dels seus darrers quatre partits gràcies, en gran part, a un nom propi: Nicolás Laprovittola. El base argentí, convertit en el referent del conjunt de Badalona, ja havia signat grans actuacions en les victòries de la Penya davant el Gran Canària i el Saragossa abans del partit contra el Bilbao, el seu millor dia com a verd-i-negre.

Laprovittola va sumar 22 punts, 3 rebots i 10 assistències en la victòria de la Penya per 84 a 56. Un recital que bé val l'MVP del matx, de la jornada i la tranquil·litat de tota una afició que comença a confiar en la recuperació de l'equip i que veu en el base argentí l'home en qui confiar. L'objectiu ara és clar: guanyar els quatre partits que queden. I per aconseguir-ho, mantenir el jugador més en forma de la plantilla a aquest nivell serà fonamental.

ARXIVAT A:
Penya
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut