BÀSQUET

El Barça lliga Laprovittola i el Madrid seria el destí de Hanga

El fitxatge de l'argentí pel Barça està gairebé tancat, mentre que l'hongarès podria anar al club blanc

Jordi RobirosaActualitzat

Quan Nicolas Laprovittola va ser elegit el jugador més valuós de la lliga ACB després d'una temporada fascinant amb el Joventut de Badalona, el jugador es va veure capaç de fer el salt a un club d'Eurolliga, en aquest cas el Madrid. El pas el va fer, però Nico mai va arribar a tenir la confiança de Pablo Laso, que, de fet, només l'ha fet jugar quan les circumstàncies l'obligaven. Només en el tram final d'aquesta passada Lliga, el de Morón ha mostrat algunes traces del seu talent indiscutible; però ni així el Reial ha mostrat interès a renovar el seu contracte.

I aquí ha aparegut, per sorpresa, el Barça. Jasikevicius vol un jugador experimentat, que pugui donar descans a Nick Calathes, amo i senyor de la direcció blaugrana, i que accepti sense problemes aquest rol. Saras ja s'encarregarà de motivar-lo i mirar de treure el millor d'ell. Laprovittola fitxarà per un any més un altre d'opcional i ho farà per una quantitat molt assumible per al club blaugrana. Jugar l'Eurolliga i viure a Barcelona amb la família han facilitat una mica més les coses.

 

El Barça rescindeix el contracte de Hanga

Un viatge en sentit contrari, podria fer Adam Hanga, a qui el club blaugrana rescindirà l'any de contracte que li queda. La marxa de Hanga ha estat sorprenent, per discutida, per a una part de l'afició blaugrana. El jugador hongarès ha ofert un rendiment excepcional en els quatre anys que ha jugat en l'entitat catalana i ha sempre ha mostrat un nivell envejable d'adaptació a qualsevol tasca que l'entrenador li encomanés.

I aquí sorgeix el Madrid. Els blancs, que ensumen un canvi de cicle, però no estan per llançar coets, voldrien un fitxatge d'efecte amb Hanga. Tres anys de contracte per a un jugador de 32 sembla una mica arriscat, però cal considerar que l'Adam pot tenir més pretendents, com ara el Baskonia, i el club de la capital espanyola necessita fer coses per engrescar la seva decebuda afició.

 

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut