Wojciech Szczesny i Leo Messi, parlant abans que l'àrbitre assenyalés el penal (EFE)
Wojciech Szczesny i Leo Messi, parlant abans que l'àrbitre assenyalés el penal (EFE)
Futbol

L'aposta entre Szczesny i Messi abans del penal

El porter polonès va revelar després de la derrota contra l'Argentina una curiosa conversa amb el capità de l'"albiceleste"

Actualitzat

El partit entre Polònia i l'Argentina va viure diverses situacions destacables, entre elles un dubtós penal xiulat a favor de la selecció sud-americana, amb 0-0, que no va pujar al marcador perquè Wojciech Szczesny va aturar el llançament de Leo Messi

El porter polonès es va referir justament a aquesta acció al final del partit per revelar una curiosa anècdota entre ell i el capità de l'"albiceleste". Durant els moments de confusió en què el joc va quedar aturat perquè l'àrbitre havia rebut l'avís del VAR però encara no s'havia pronunciat sobre la jugada, porter i davanter van mantenir una breu conversa i van tenir temps de fer una aposta. Així ho explica Szczesny: 

"Vam parlar abans del penal i li vaig dir (a Messi) que m'apostava amb ell 100 € que l'àrbitre no concediria el penal. No sé si la FIFA em multarà per això però no m'importa. Vaig perdre l'aposta però no la pagaré. A ell no li ve de 100 €!"

La jugada del penal no va ser decisiva per al signe final del partit, ja que l'Argentina acabaria guanyant per 2-0, però sí que va tenir el seu pes en la classificació de Polònia, que va acabar segona de grup per davant de Mèxic per només un gol de diferència en el goal-average general. 

 

 

ARXIVAT A:
MessiMundial Qatar 2022
Anar al contingut