Barça

Laporta veu inviable l'operació amb Èric Garcia: "És més lògic esperar a final de temporada"

El candidat a la presidència del Barça entén els problemes econòmics del club, però ha lamentat "la situació de desgovern" a l'entitat. "La comissió gestora no pot prendre decisions que impliquin una inversió", ha insistit Laporta al programa "Onze"

Redacció Esport3Actualitzat

Si fos per Joan Laporta, les eleccions a la presidència del Barça ja s'haurien fet. Tampoc acaba d'entendre l'ajornament de la data prevista per al 24 de gener. Segons l'expresident blaugrana, en una entrevista al programa "Onze" d'Esport3, "el Barça necessita ja una junta per resoldre situacions".

"El club està en situació de desgovern. Estic amb cert neguit. Ara hem d'esperar a dimarts. Espero que busquin la data per a les eleccions al més aviat possible, pel bé del Barça."

Fins i tot, Joan Laporta veuria bé la incorporació del vot electrònic. Entre altres situacions que no pot resoldre l'actual comissió gestora, hi ha el fitxatge de futbolistes. En la trobada d'aquesta tarda a les oficines del Barça, Carles Tusquets ha exposat als tres candidats a la presidència l'estat de la tresoreria blaugrana. Hi ha estat present, també Ronald Koeman, que ha insistit en la necessitat d'incorporar Èric Garcia.

"Koeman ha estat impecable. Ha dit que tenia lesionats en aquesta posició i volia reforçar-la. Li hem dit que ens acabaven d'explicar la situació econòmica i que no el podríem pagar. No són només cinc milions, perquè també hi ha uns bonus que vol el Manchester City. És més lògic esperar a final de temporada."

En aquest sentit, Laporta també ha volgut remarcar que la comissió gestora "no pot prendre decisions que impliquin una inversió". "Com diria Johan Cruyff, si el jugador vol venir que ho demostri i ja vindrà gratis. Si se'ns pot escapar, és que no vol venir", ha afegit.

Laporta s'ha estimat més no valorar altres noms propis, com el David Alaba ("parlar de cap jugador seria absurd", ha dit), tot i que ha descartat que l'austríac ja estigui lligat pel Madrid. La seva entrada al plató de l'Onze, curiosament, ha estat pocs minuts després de l'eliminació del Madrid en la Copa, fet que Laporta ha encaixat amb un somriure: "Avui hem tingut una bona notícia."

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut