Laporta anuncia brots verds (EFE)
Barça

Laporta treu pit amb els títols del Barça i anuncia brots verds

El president del Barça ha parlat de l'economia del club, dels joves que arriben al primer equip, de Xavi i del cas Negreira

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha repassat l'actualitat esportiva i financera del club amb motiu de la reunió del senat.

Brots verds

El president del Barça, Joan Laporta, ha assegurat avui que el club està al final de la travessa pel desert i que s'està aconseguint sanejar l'economia en un temps rècord. Laporta ha descartat que el club es pugui convertir en societat anònima i ha explicat que travessen una fase de recuperació econòmica.

"Estem veient brots verds. Del que realment es tractava aquests tres anys (de mandat) era de recuperar l'economia del club amb el mínim temps possible i sense posar en risc el futur del club."

"Quan s'havia de salvar el Barça era el 2021. Ara és molt fàcil dir que s'ha de salvar el Barça."

 

Cas Negreira

Laporta també s'ha defensat de les acusacions rebudes per haver adulterat la competició i ha dit que el club és el primer interessat que s'investigui fins al final, perquè està en joc el prestigi del Barça.

"Arribarem fins al final perquè ens han intentat condemnar abans de jutjar-nos; i ara que s'està portant a terme el judici, ja veuen que no hi ha res i ens estan donant la raó."

 

El millor club del món

El president blaugrana també ha tret pit davant dels títols aconseguits per totes les seccions del club al llarg de la història del Barça.

"El Barça és el millor club esportiu del món. Tenim 48 Champions i ben segur que en vindran moltes més"

 

Xavi Hernández

Laporta ha volgut donar les gràcies a Xavi per la seva professionalitat, per la feina feta, per confiar en els joves del planter i per la Lliga i la Supercopa guanyades.

"Xavi té tot el nostre agraïment perquè va agafar l'equip en un moment difícil."

ARXIVAT A:
Laporta
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut