Koeman acabarà la temporada, però el president vol saber per què aquesta davallada de l'equip en el moment decisiu
Koeman no té assegurada la continuïtat com a entrenador
Tot costa

Laporta té previst parlar amb Koeman aquesta setmana

Koeman acabarà la temporada, però el president vol tenir informació de primera mà sobre la davallada de l'equip per prendre decisions en el futur

Actualitzat

Joan Laporta té previst parlar amb Ronald Koeman per sentir la versió de l'entrenador holandès respecte a la davallada de l'equip en aquests últims partits, sobretot en l'empat d'ahir al camp del Llevant, que ha deixat pràcticament sense opcions de guanyar la Lliga el Barça.

 

Laporta té decidit que Koeman acabi la temporada, però vol tenir informació de primera mà, del mateix Koeman, per prendre decisions de cara al futur. Koeman dirigirà l'equip aquest diumenge contra el Celta al Camp Nou i en l'última jornada al camp de l'Eibar. Té contracte una temporada més, però el seu futur a la banqueta del Camp Nou no està assegurat, segons fonts del club.

 

Ahir a la nit, en el viatge de tornada de València, pràcticament no va haver-hi contactes entre el president i l'entrenador, però Laporta ja li ha fet saber que han de tenir una conversa, que no es descarta que sigui aquesta mateixa setmana. Laporta té previst desplaçar-se diumenge a Göteborg per ser amb el Barça femení a la final de la Champions i no seguirà el partit del Camp Nou contra el Celta.

Anar al contingut